Home / Over Kadet

De lunchbar is vandaag uitzonderlijk gesloten

Over Kadet

Kadet is een initiatief van vzw De Kade i.s.m. de gemeente Oostkamp. In onze unieke lunchbar verwennen bijzondere mensen je elke middag met een buitengewone lunch. Zo nemen ze een actieve rol op binnen de samenleving.

De Kadetten

De sterren van onze lunchbar

Elke middag zorgen de Kadetten voor een buitengewoon lekkere lunch, met dagverse soep en boterhammen van versgebakken brood.

Onze steunpilaren

Logo De Kade

Inclusie voor iedereen

Kadet is een initiatief dat voortvloeit uit De Kade, een vzw die mensen met een beperking of ontwikkelingsproblemen begeleidt. Dankzij Kadet krijgen zij de kans om een actieve rol te spelen in de gemeente.

Meer over deze samenwerking
Logo Gemeente Oostkamp

Een sociale hub

Dankzij de gemeente Oostkamp kreeg Kadet een plaatsje in OostKans, een gerenoveerd pand in de Stationsstraat. OostKans is een sociale hub waar verschillende sociale initiatieven onder één dak worden samengebracht.

Meer over deze samenwerking

Creatieve gerechten met een verhaal

Onze liefde gaat door de maag

Huisgemaakt

Huisgemaakt

Naast dagverse soepen zorgen we bij Kadet voor versgebakken brood. Zin in zoet? Je kan ook genieten van huisgemaakte icetea of gebak van de dag. Een unieke ervaring voor je smaakpapillen!

Duurzaam

Duurzaam

Een duurzame voedselketen is voor ons heel belangrijk. Daarom kiezen we voor seizoensproducten en werken we samen met lokale zuivelhoeves. We gaan ook voor ‘zero waste’ door elk stuk van de groentes te benutten en recycleerbare materialen te gebruiken.

Buitengewone producten

Buitengewone producten

We werken zoveel mogelijk met biologische producten, waaronder ook groenten en fruit met een afwijkende look. Die producten, die perfect eetbaar zijn, komen doorgaans niet in de supermarkt terecht. Wij verwerken ze tot heerlijke gerechten.

Unieke theekaart

Unieke theekaart

Theeliefhebbers zullen genieten van onze speciaal samengestelde theekaart. Ons aanbod varieert van bloemige tot kruidige theesoorten. Er is dus voor elk wat wils!

Onze supporters

Kadet werd mede mogelijk gemaakt door:

Steun Kadet

Wil je ons verhaal blijven volgen?