Home / Over kadet / Onze missie

De lunchbar is vandaag uitzonderlijk gesloten

Onze missie

Iedereen beschikt over talent.
Waarom focussen we dan zo vaak op beperkingen?

Bij Kadet, een initiatief van vzw De Kade in samenwerking met de gemeente Oostkamp, geloven we dat ook mensen met een beperking over enorm potentieel beschikken. Vanuit een gezamenlijke passie voor lekker eten geven we hen de kans om te groeien, vanuit het hart van de gemeente.

Kadet zorgt voor een zinvolle dagbesteding.

Ook het zorglandschap is voortdurend in beweging. De vraag naar zinvolle dagbesteding groeit. Het inclusief project Kadet beantwoordt aan deze vraag. Door de Kadetten de kans te geven om zich te ontplooien, creëren we een positieve bijdrage voor de gemeenschap.

Kom gerust langs en ontdek onze buitengewone gerechten, geserveerd met een portie sociaal engagement.

Talent ontwikkelen

Door te focussen op de talenten van mensen, en niet op beperkingen, geven we de Kadetten de kans om te groeien en zichzelf verder te ontplooien.

Sociale verbinding

De Kadetten krijgen de kans om te werken in een locatie (OostKans) waar sociale verbinding centraal staat. Zo kunnen ze in verbinding gaan met elkaar én met de buitenwereld.

Passie voor lekker eten

Kadet is gestart vanuit een passie voor lekker eten en het idee dat liefde door de maag gaat. Deze passie wordt gedeeld door zowel de Kadetten als de begeleiders, wat resulteert in fantastische gerechten.